EKSTRA SERVICES


 

Leje af sengelinned, håndklæder, viskestykker og klude
 

18,50 Euro pr. sæt - bestilles på forhånd - og afregnes direkte med vores receptionist, Dominique.

 

Rengøring

Pris på rengøring er fastsat ud fra boligstørrelse og antal personer. Spørg os eller receptionen for oplysning af priser.

Rengøring bestilles på forhånd hos os - eller senest 2 dage for afrejse hos vores receptionist, Dominique.

Ved leje i mere end én uge, og medbringes hunde, er rengøring obligatorisk.

 

WiFi
 

Résidence Lou Boulidou er stedet, hvor man slapper af fra den hektiske hverdag med mange daglige mails osv., og derfor har vi bevidst fravalgt internet i vores boliger (på nær Karen). Desuden har de fleste adgang til fri dataroaming på deres egne mobilabonnementer.

Der er dog mulighed for adgang til trådløst internet i receptionsområdet, hvor man i ro og mag kan opdatere sig på de elektroniske medier. Mange af vore gæster har ytret, at det er ganske hyggeligt at mødes ved receptionen med andre gæster, hvor der udveksles oplevelser og gode råd. Og måske tages der også lige et spil Petanque, som kan lånes i receptionen.

Petanque:

Kan lånes i receptionen - spørg Dominique derom...

Lou Boulidou oliven-olie:

Vi kan nu tilbyde salg af egen høst af oliven-olie - se her:

Cykeludlejning
 

Som gæster på Lou Boulidou har I mulighed for at leje cykler direkte på Résidencen. Bestil cyklerne hjemmefra. De vil stå klar ved ankomsten, hvor nøglerne udleveres. Vælg mellem 4 city/mountainbikes. Cyklerne kan lejes for en uge eller mere af gangen - send os en mail med oplysning om nummer på ønsket cykel og uge.

Klik her for at se mere:  Cykeludlejning på Lou Boulidou

 

007 (2).jpg