FRANSK TORVEKØKKEN

Et nyt tiltag i 2016 var "Fransk Torvekøkken", som vores gode veninde, Lise Skjødt Krøyer, er initiativtager på.

 

Lise, som er uddannet kok, inviterer på fælles ture til de lokale franske markeder og vingårde - og til fælles madlavning og efterfølgende spisning af de tillavede provencalske råvarer.

Indtil videre har Lise og hendes mand Henrik, afholdt "Fransk Torvekøkken" tre gange på Lou Boulidou - og har du evt. lyst til at deltage på en "Fransk Torvekøkken uge" - så giv os endelig besked, og vi vil notere dig på listen til næste arrangement.

Her er vores kok, Lise Skjødt Krøyer, hjemme i sit eget fransk-inspirerede køkken - hvor hun får idéerne til menuer til Fransk Torvekøkken.

 

Se menuen i 2019 ved at klikke her:  Menu

Vingårdsbesøg hos Meillan Pagès

Der kréeres dessert - mens hovedretten simrer på konfuret....

Vacharin - desserten, som var på menuen i 2017.

Følg os på Instagram og Facebook og vær opdateret på rejsetilbud og masser af inspiration

  • Instagram
  • Facebook