top of page

BADEMULIGHEDER


Er du i Provence i sommerperioden, kan en forfriskende badedag godt lokke. Der er mange bademuligheder i nærområdet – hvad end du er til det friske Middelhav eller det rolige ferskvand.  

 

Strande
Der er ca. en times kørsel til Middelhavet, hvor især
Saintes-Maries-de-la-Mer med sine brede, familievenlige sandstrande i det unikke Camarque er anbefalelsesværdigt. Derudover bør Cassis – øst for Marseille – nævnes. Cassis er ualmindeligt smuk med sine panoromaudsigter udover havet og de mange klippeformationer med sine calanques (grotter), der med fordel kan opleves gennem en af de mange mulige bådture i området. Her får du syn for sagen med ture langs de mange laguner og områdets unikke natur. 
 

Søer
En af de mest velkendte badesteder i Provence er
Gorges du Verdon – også kaldt ’Lille Grand Canyon’ pga. sine ligheder med Arizonas kløfter af samme navn. Gennem Provence-udgaven løber der det skønneste ferskvand fra Verdon-floden. Du kan parkere ved søen Sainte-Croix-du-Verdon, hvorfra det er muligt at leje vandcykler og kanoer, og hvorfra du kan drage videre langs de enorme klipper, hvor adskillige vovehalse hopper ud fra.   

 

Der er også søer tættere på Lou Boulidou inden for en 25-50 kilometer, bl.a. Plan d’eau d’Apt, der er perfekt til familierne med oppustelig forhindringsbane på vandet, mens Etang de la Bonde nær Loumarin og Plan d’Eau des Salettes i Mormoiron også er et besøg værd. 

2018-07-20 15.53.10.jpg
2018-07-12 12.47.25.jpg

Saintes-Maries-de-la-Mer

Etang de la Bonde

Plan d'eau d'Apt

bottom of page